Tottenham vil spille på Wembley

Tottenham må finne midlertidig arena når White Hart Lane skal bygges om.

Portsmouth's Fredrique Piquionne, center in blue, scores the opening goal during the FA Cup semifinal soccer match between Portsmouth and Tottenham Hotspur at Wembley Stadium in London, Sunday April 11, 2010. (AP Photo/Matt Dunham)

Manager Mauricio Pochettino vil helst at Spurs spiller sine hjemmekamper på Wembley stadion.– Å spille på Wembley er en av mulighetene vi har, sier Pochettino til BBC.Tottenham skal renovere og bygge ut White Hart Lane, men det betyr samtidig at klubben i en periode må spille på en annen arena i London.– Det er en beslutning klubbledelsen må ta, men vi vil elske å spille på Wembley. Det ligger i London, er nær vårt lokalområde og et godt alternativ, mener Tottenham-manageren. (©NTB)