- Typisk norske klokker, med stållenker og blå urskiver, kommer fra mange merker nå. Og det passer jo bra for vårt marked, forteller Halvor Bjerke i Urmaker Bjerke.Klokkene i den eksklusive forretningen er fra verdens ledende produsenter. Merkevareporteføljen består av Patek Philippe, Rolex, Audemars Piguet, IWC, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Omega, Hublot, Breitling, Bulgari, Tudor, Tag Heuer, Raymond Weil og Michel Herbelin.Prisene ligger stort sett fra 10.000 kroner og oppover, og de fleste kundene legger igjen mellom 20-50.000 kroner. Men det er ikke bare den velstående «fiffen» som får Harald Bjerkes hjelp og veiledning til å finne ur. - Det er mange forskjellige mennesker som handler hos oss. Felles for dem er at de ønsker seg noe fint, forteller Bjerke som tar imot alt fra studenter som har fått sin første lønning og ønsker å premiere seg selv etter god innsats på lesesalen til ektepar som ønsker å unne hverandre noe ekstra til sølvbryllupsdagen.