– Jeg ble nesten frisk, og tok det nesten for gitt at jeg kom til å bli helt frisk. Men så fikk jeg et alvorlig tilbakefall i høst. Det ser ut som at den effekten jeg hadde av cellegift og stamcellebehandlingen var kortvarig, og at sykdommen er tilbake, sier Stordalen i et intervju med God Morgen Norge påI oktober 2014 fikk Stordalen påvist den sjeldne og livstruende sykdommen systemisk sklerodermi. Hun gikk gjennom eksperimentell behandling i Nederland, men nå er sykdommen tilbake for fullt.– Nå er jeg på nye eksperimentelle kombinasjoner av medisiner, og venter på effekt. Det har gått opp og ned, sier Stordalen til kanalen.37-åringen er direktør for EAT, og hun sier jobben hjelper henne takle sykdommen.– For meg har det vært en veldig stor hjelp å ha noe som er større enn meg selv, og EAT har drevet meg fremover, fortsetter Stordalen. (©NTB)