Ikke gå glipp av denne kjøkkentrenden

Saltstein fra Himalaya er blant de nye kjøkkentrendene.

Det er snakk om et 180 millioner år gammelt produkt og det reneste saltet som finnes, ifølge importøren R8 Design.Saltstein, som tilfører maten en naturlig saltsmak, kan brukes på grillen, på komfyren, i ovnen og i fryseren. Det kan med andre ord brukes til både varm og kald mat. Du kan eksempelvis steike maten på en saltstein som ligger på grillen, mens en kald saltsteinsplate brukes til alt fra sushi til is og sjokolade.Ifølge importøren er saltoverflaten 100 prosent antibakteriell, og rengjøring innebærer bare å skylle platen med lunkent vann. Når platen er brukt opp, kan den siste resten brytes opp til strøsalt.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også