Deler ut gavekort etter gruppesøksmål

Kunder som kjøpte billetter hos Ticketmaster mellom 1999 og 2013 kan få gratis billetter til en rekke arrangementer etter at selskapet tapte et gruppesøksmål.

Foto: Scanpix
Kultur

De kundene som kvalifiserer til å få gratisbilletter, har mottatt en epost fra selskapet som beskriver hvordan de kan skaffe seg de nødvendige verdikupongene. Kupongene utløper om fire år, og personer som har kjøpt billetter mellom 21. oktober 1999 og 27. februar 2013 kvalifiserer.Utstedelsen av verdikupongene er et resultat av et gruppesøksmål mot selskapets billettgebyrer og andre avgifter.Ifølge magasinet Billboard ligger det an til at opptil 50 millioner kunder vil motta verdikuponger fra selskapet som nå er en del av det amerikanske selskapet Live Nation Entertainment.

ticketmaster
søksmål
Nyheter
Kultur