<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tennisstjerner trekker seg fra OL

Wimbledon-finalist Milos Raonic og Simona Halep trekker seg fra sommerens OL i Rio de Janiero. Begge nevner zikaviruset som medvirkende årsak.

    Publisert 16. juli 2016 kl. 07.15
    Oppdatert 16. juli 2016 klokken 07.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 131 ord
    Foto: CC

    - Det er at jeg annonserer at jeg trekker meg fra OL i Rio 2016, skriver Raonic på sin Facebook-side .– Jeg tar denne beslutningen på grunn av flere helsemessige årsaker, inkludert usikkerheten rundt zikaviruset. Dette var et vanskelig valg å ta, og jeg ønsker ikke at min avgjørelse skal påvirke andre utøveres valg.Canadieren imponerte stort i Wimbledon-turneringen nylig da han slo ut Roger Federer i semifinalen. I finalen ble Andy Murray, som etter planen skal delta i OL, for sterk. Raonic deltok i OL i London i 2012. Da røk han ut i andre runde.Tenniskollega Simona Halep bekreftet at også hun trekker seg fra OL i Rio.– Bakgrunnen for min beslutning er usikkerheten rundt zikavirusets farlighet, skriver Halep på sin Facebook-side.Zikaviruset har fått flere OL-utøvere til å droppe sommerlekene, spesielt innenfor golfgrenen. (©NTB)