- Det eneste vi vet er at Gunhild ikke kommer til å få et veldig langt liv

Hotellkongen Petter Stordalen snakker ut om sykdommen til sin kone, Gunhild Stordalen. 

Kultur

Hotellmilliardær Petter Stordalen opplever tøffe tak på hjemmebane. I et intervju på trykk i Göteborgsposten tirsdag, forteller han om den kuren kona Gunhild Stordalen har gått gjennom, ifølge Side2.Forretningskvinnen, legen og miljøaktivisten ble i 2014 diagnostisert med den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi - og har nå vært gjennom en stamcelletransplantasjon for andre gang.- Dette er vår siste sjanse, vi vet ikke hvor lang tid vi har, sier Petter Stordalen til avisen. Han er for tiden opptatt med å møte sine 13.000 hotellansatte på en rundreise i Skandinavia.- Rent teknisk har stamcelletransplantasjonene gått bra, men Gunhild er den første i verden som har vært gjennom dette to ganger, så vi beveger oss i ukjent farvann.- Usikkerheten er stor, og det eneste vi vet er at Gunhild ikke kommer til å få et veldig langt liv, men hun kommer til å få et spennende og bra liv, sier han til Göteborgsposten.

göteborgsposten
petter stordalen
gunhild stordalen
Nyheter
Kultur