Han skal lede Nobelkonserten - alene

Talkshow-verten Conan O'Brien leder Nobelkonserten i Telenor Arene 11. desember. Alene. 

Kultur

- Det er en ære å lede et så prestisjefylt arrangement, og en enda større ære å motta Nobelprisen i partikkelfysikk. Jeg har en meget god agent, sier Emmy-belønnede talkshow-veteranen og komikeren Conan O'Brien i en pressemelding fra Nobelkonserten, skriver VG.Han skal i likhet med fjorårets vert - Jay Leno, lede det direktesendte showet uten en kvinne ved sin side.Ifølge VG har det tidligere vært vanlig at man har vært to om å lede konserten, men også i 2014 var musiker og skuespiller Queen Latifah alene om jobben. - Vi har de to siste årene hatt én vert. Begge fungerte meget bra. Det betyr ikke at vi for all fremtid skal ha bare én, det viktigste er at vi har profesjonelle programledere som fyller det store formatet Nobelkonserten har, sier Dag Hvarving, pressetalsmann for Nobeld Fredskonsert til VG.

conan o'brien
nobelkonserten
nobel fredspris
Nyheter
Kultur