- Brukte 15 mill. for mye hver måned

Johnny Depps tidligere managere mener superstjernen bare har seg selv å takke for de store, økonomiske problemene han nå står midt oppe i. 

Johnny Depp Foto: AP

The Management Group, TMG, er i konflikt med filmstjernen Johnny Depp etter at han i januar saksøkte dem for å ha underslått rundt 200 millioner kroner av hans midler, skriver VG.I et motsøksmål skriver TMG at Depp første en "ultra ekstravagant livsstil" som ofte kostet han mer enn 15 millioner kroner i måneden.- Noe han overhodet ikke hadde råd til, het det videre. TMG lister blant annet opp følgende overforbruk: - 600 millioner kroner på 14 ulike eiendommer- 150 millioner kroner på å kjøpe og renovere en luksusyacht- 2,5 millioner kroner hver måned på dyre viner, som ble fløyet inn fra hele verden.