Kygo klar for Stavernfestivalen

Stavernfestivalen, som nå går inn i sitt 16. år, har fått nok en stor fisk på kroken, nemlig Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som den internasjonale EDM-stjernen Kygo.- Vi regner med fullt hus og stormende jubel på Stavernfestivalen når Kygo spiller. Jeg ser ikke bort ifra at vi kan komme til å se mer enn 10.000 gjester innenfor portene våre denne dagen, sier festivalsjef Roger Albin i en melding.- Kygo er en artist som trekker et bredt publikum, og selv om musikken hans kanskje i stor grad er likt av yngre og mer «energiske» festivalgjengere, mener jeg showet og musikken hans absolutt er noe for folk i alle aldre, avslutter Albin.Kygo har regelrett herjet hitlistene i inn- og utland de siste årene med låter som «Younger», «Stole the Show» og «Firestone».Allerede i morgen, fredag 10. februar, slipper Kygo en ny single, denne gang i samarbeid med den amerikanske superstjernen Selena Gomez.Stavernfestivalen arrangeres på Larvik Golf Arena, rett utenfor Stavern.