Skal erobre Norge med sunnere taco-boks

Står taco på menyen i kveld?

Stian Broch

Taco har for lengst blitt Norges uoffisielle nasjonalrett. En tredjedel av oss spiser taco to eller flere ganger i måneden.. Nå går Norges største matkasseleverandør rett i strupen på dagligvarenæringen med sin taco-matkasse. Målet er å meie ned dominansen som dagligvarebransjen så langt har hatt over nordmenns uoffisielle nasjonalrett.Daglig leder i Godtlevert Kjetil Graver fyrer av en bredside og anklager dagligvarebransjen for å avfeie kundene med middels god kvalitet fordi taco har blitt en gedigen pengemaskin for dem. - Nordmenn elsker taco, men taco kan fort bli en saltbombe og en helserisiko for mange nordmenn, derfor må noen våkne snart og vekke de rundt én million nordmenn som spiser taco hver eneste helg, sier Kjetil Graver, daglig leder i Godtlevert. Siden Graver ikke fant noen bedre alternativer i dagligvarebutikkene, valgte han å ta noen grep og gjøre noe med saken selv. Han har derfor sammen med tidligere Michelin-kokk utviklet eget tacokrydder og tacosalsa.