Foto: Scanpix

Sushirestaurant får Michelin-stjerne

Sushirestauranten Sabi Omakase får Michelin-stjerne.

Sushirestauranten Sabi Omakase i Stavanger har fått en Michelin-stjerne i årets nordiske Michelin-guide. - Jeg er virkelig overveldet av denne anerkjennelsen. Dette gir ny giv til å videreutvikle nordisk edomae. Jeg ønsker å være til inspirasjon og fremme bruken av den unike, norske sjømaten, sier sushikokk Roger Asakil Joya, som er medeier i restauranten.Beholder tre stjernerOslo-restauranten Maaemo beholder sine tre stjerner i den nye Michelin-guiden for Norden. Maaemo fikk som første norske restaurant tre Michelin-stjerner i den nordiske guiden for 2016. Og under årets oppgradering av guiden beholdt restauranten stjernene.Det samme gjelder Statholdergaarden og Kontrast i Oslo, som begge beholder sine ene stjerner, samt Re-Naa i Stavanger som også beholder sin ene stjerne som ble tildelt i fjor.Statholdergaarden beholder sin stjerne for tjuende år på rad.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også