KjøpLogg inn

- Vendela og Pilgaard kan tjene enorme summer på forholdet

PR-rådgivere mener Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kan tjene på spekulasjonene rundt forholdet.

Publisert 27. april 2017 kl. 10.22
Oppdatert 27. april 2017 klokken 10.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord

- Det er helt klassisk å gjøre den typen relasjoner veldig mystiske, sier PR-rådgiver Håkon B. Schrøder til Nettavisen.- Hvor mye kan de tjene på dette?- Egentlig helt enorme summer. De kan kapitalisere på hver eneste forespørsel de får. Når de blir invitert til bedriftseventer, festivaler og motevisninger, er det klart at det har en pris. De gjør det ikke gratis.Heller ikke PR-rådgiver Jarle Aabø tror ifølge Nettavisen mystifiseringen av forholdet er tilfeldig.- Det kan være en del av deres PR-strategi. To mennesker finner hverandre. Så er de kyniske, og tenker på hvordan de kan maksimere den ekte kjærligheten de har, sier han.