Vil servere laks over hele verden

- Vi skal lage minst 1000 Pink Fish, det er målet, sier Ronny M. Gjøse. Med seg på laget har han en kokk og en skipsdesigner.

Bocuse d'Or-vinner og kokk Geir Skeie åpner onsdag første Pink Fish-restaurant på Steen & Strøm i Oslo, skriver DN. - I løpet av neste år skal vi åpne ti nye restauranter i Norge, og i 2019 drar vi ut i verden, sier Ronny M. Gjøse, administrerende direktør og medgründer i Pink Fish, ifølge avisen.Med seg på laget har den tidligere direktøren i Umoe Restaurants også fått kokk, restauratør og Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie, samt investor og skipsdesigner Svein Sandvik fra Fitjar i Hordaland på en frisk idé. Sammen har de tre gründerne satt ut i live et nytt hurtigmatkonsept i Norge.- Vi skal lage minst 1000 Pink Fish, det er målet, sier Gjøse, ifølge DN.I første omgang har gründerne investert rundt 70 millioner kroner gjennom Salmon Company as i utvikling av Pink Fish-restaurantene, med hjelp av et konseptselskap i London. Pengene skal ifølge avisen holde til å åpne de første restaurantene i Norge.


Les også