Hollywood-stjernen: - Ingen over 18 får julegaver

Den svenske Hollywoood-stjernen, Stellan Skarsgård, feirer jul i Sverige. 

Den svenske skuespilleren Stellan Skarsgård(66) har gjort stor suksess i Hollywood.I et intervju med Dagens Industri avslører familiefaren hvordan han skal feire jul i år.- Vi forsøker å samle alle sammen; barn, ektemenn og koner, ekskoner, og vi blir en stor gjeng, sier Skarsgård.I fjor feiret storfamilien jul på Bali. I år blir julefeiringen på Ljusterö i Sverige. - Vi har to hus ved siden av hverandre. I ett av dem bor min ekskone, i det andre bor jeg og min kone, og så omgås vi. Når vi hadde mange små barn kunne julegaveutdelingen pågå i flere timer, forteller Skarsgård.Det har han funnet en løsning på nå. - Nå har vi bestemt at ingen over 18 år får julegaver. Det viktigste blir å spise god mat og tilbringe tid med familien, sier Skarsgård.