Stordalen: Å klare det tre ganger på rad er på grensen til sensasjonelt

Brian Cliff Olguin

The Thief er for tredje år på rad listet på det prestisjefylte reisemagasinet Condé Nast Travelers «Gold List 2018». Det norske hotellet rangeres dermed som et av verdens 200 beste hoteller.- Å bli inkludert på denne listen for tredje gang er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt på dette nivået. I Sverige og Danmark er det kun listet ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Nå som også Oslo er kåret til en av verdens beste byer, håper vi leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier hotelldirektør Jarle Moen i en melding.The Thief er også rangert på 2. plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa. Slike nyheter får eier av Nordic Hotels & Resorts Petter A. Stordalen til å slå på den verbale stortrommen.- At The Thief nok en gang rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er en plass på «The Gold List 2018» nærmest å regne som utopisk for et norsk hotell. Å klare det tre ganger på rad er på grensen til sensasjonelt, slår Stordalen fast.