Dette gir raske resultater - slik trener du nå

10 på topp treningstrender.

Kultur

De heteste treningsformene for 2018 er kåret av The American College of Sports Medicine (ACSM). Treningsformen som topper listen er Høyintensiv intervalltrening (HIIT) og gir raske resultater, skriver VG.- HIIT-terning har ligget høyt på listen de siste årene, blant topp-tre siden 2014, sier Walter R. Thompson, professor og president ved ACSM, og hovedforfatter av studien, ifølge acsm.org.- Og selv om respondentene i undersøkelsen advarer mot en høyere risiko for skader med HIIT, blir denne formen for trening stadig mer populær over hele verden, fortsetter Thompson.- Undersøkelser viser at HIIT, med riktige forholdsregler, som å jobbe med en sertifisert personlig trener, kan være en trygg, effektiv og morsom måte å trene på, sier han.På plass nummer to finner vi gruppetrening, som spenner seg fra aerobic til spinning, løping, Zumba og styrketrening.Deretter følger bærbar teknologi, som inkluderer alt av teknologi som treningsentusiaster benytter seg av, som pulsklokker, GPS-er og såkalte smartbriller.På en fjerde plass finner vi trening med egen kroppsvekt. Man bruker minimalt med utstyr, noe som gjør den rimelig og lett å utføre.På plass fem ligger styrketrening. En sentral del av de fleste former for trening.

Trening
kropp
helse
styrketrening
Nyheter
Kultur