11 tegn på at noen lyver til deg

Er du dårlig til å spotte en løgn? Heldigvis er det tegn du kan se etter.

Kultur

Dr. Lillian Glass er atferdsanalytiker og kroppsspråksekspert, og har jobbet for FBI med å avsløre signaler om bedrag, skriver Business Insider. Hun har også skrevet boken «The Body Language of Liars».Glass deler 11 tegn å se etter om en person lyver:1. De endrer sin hodeposisjon raskt. Hodet vil bli trukket tilbake, bøyd seg ned eller klemt eller vippet til siden, skriver Glass. Dette skjer ofte rett før personen forventes å svare på et spørsmål.2. Pusten endres. Når pusten endres, vil skuldrene deres stige og stemmen få mindre dybde.3. De står helt stille. Folk står urolig eller fikler med noe når de blir nervøse, men Glass sier at du også bør passe på folk som ikke beveger seg i det hele tatt. Dette kan være kroppen som posisjonerer seg selv for mulig konfrontasjon. Når du engasjerer deg i en vanlig samtale, er det naturlig å bevege kroppen rundt, sier Glass.4. De gjentar ord eller setninger. Dette skjer fordi de prøver å overbevise deg og seg selv om noe, sier eksperten. Gjentakelsen er også en måte å kjøpe seg tid på.5. De gir for mye informasjon. Når noen gir deg for mye informasjon og et overmål av detaljer, er det stor sannsynlighet for at personen lyver, skriver Glass.6. De berører eller dekker munnen. Når voksne legger hendene over sine lepper, betyr det at de ikke avslører alt, sier hun.7. De dekker sårbare kroppsdeler. Dette kan omfatte områder som hals, bryst, hode eller mage.8. Føttene er urolige. Når en person ikke sitter stille med føttene, er personen nervøs. Det viser deg også at han eller hun vil forlate situasjonen, ifølge Glass.9. Det blir vanskelig for dem å snakke. Det automatiske nervesystemet reduserer spyttstrømmen i stressperioder. Plutselig biting av lepper er også et tegn å se etter.10. De stirrer på deg uten å blinke mye. Når folk lyver, er det vanlig at de bryter øyekontakt, men en løgner kan forsøke å opprettholde øyekontakt i forsøk på å kontrollere og manipulere deg. Se også opp for rask blinking.11. De har en tendens til å peke mye. Løgneren kan bli fiendtlig fordi han eller hun er sint for at du har oppdaget hans eller hennes løgner, noe som kan resultere i mye peking.

forhold
kjærester
venner
løgn
løgner
Nyheter
Kultur