Disse 10 matvarene blir du mest avhengig av

Undersøkelser viser at det er enkelte typer mat som er mer avhengighetsskapende enn andre.

Forskere fra Colorado State University mener de har beviser for at tungt prosessert mat har større sannsynlighet for å skape avhengighet enn mer naturlige alternativer, ifølge KK.no.I undersøkelsen sammenlignet de 35 forskjellige matvarer. De fleste matvarene på lista har et høyt innhold av både sukker og fett, og vil dermedgi deg høyere blodsukker ganske raskt. De mest avhengighetsskapende matvarene:1. Pizza2. Sjokolade3. Potetgull4. Kjeks5. Iskrem6. Pommes Frites7. Cheeseburger8. Sukkerholdig brus9. Kake10. OstDe minst avhengighetsskapende matvarene:1. Agurk2. Gulrot3. Bønner4. Eple5. Fullkornsris6. Brokkoli7. Banan8. Laks9. Mais uten salt og smør10. Jordbær


Les også