John Christian Elden, en av landets mest profilerte advokater, møtte konen Sol Elden på jobb, skriver Se og Hør.Paret har vært gift siden 2010, og har en datter sammen.Siden 2011 har Sol vært ansatt i Advokatfirmaet Elden, så ekteparet er begge vant til en hektisk arbeidshverdag. Det er ikke alltid lett, forteller paret i et intervju med, skriver Se og Hør.- Vi krangler mest om tid. Å ikke ha nok tid til hverandre. Samtidig prøver vi å være effektive med den tiden vi har. Det finnes dager der jeg tenker at det hadde vært deilig å eksempelvis jobbe i matbutikk. Å kunne gå hjem når skiftet er over, og være ferdig. Samtidig ser jeg ikke for meg at jeg kunne jobbet med noe annet enn dette, sier Sol Elden til avisen.John Christian forklarer at han de siste årene har blitt flinkere til å delegere bort arbeidsoppgaver til medarbeidere på kontoret.