Slik velger du den beste avokadoen

En mann som serverer 6000 avokadoer i måneden, gir råd om hvordan du kan velge den beste avokadoen.

For å spare penger og velge perfekte avokadoer i butikken, er det bare en håndfull triks du trenger å vite, sier Francesco Brachetti, adm. direktør for Avocaderia, et spisested i Brooklyn som bare serverer avokado-retter, skriver CNBC Make It.Brachetti mener det er noen grunnleggende regler når du velger en avokado.- Ikke velg en avokado som er for myk. Når du åpner den, er det mørkt inni og det er ingenting du kan gjøre med det. Den avokadoen er ikke bra, sier Brachetti til CNBC.I stedet er den beste metoden å velge en som er hard og grønn, foreslår Brachetti. La den modne hjemme over noen dager.Brachetti har også noen råd for å få fart på modningsprosessen. En strategi er å oppbevare avokadoen med annen frukt som bananer eller epler, råder han.- Et annet triks er å legge avokadoen i en avis og legge den for eksempel i ovnen om natten, slik at den er i et varmt og mørkt miljø, sier han og legger til at ovnen alltid skal være slått av.- Dette vil fremskynde modningsprosessen en til to dager i forhold til å bare oppbevare avokadoen ved romtemperatur, opplyser han til CNBC.- Hvis du ikke har tid til å la en avokado modne, kan du se etter en avokado hvor fargen er brun, men fortsatt med en liten nyanse av grønn, sier Brachetti.