Dette er den hotteste trenden etter latte

Foto; Scanpix

Glem islatte og kaffe mocca. Nå er det te som gjelder - og ikke en hvilken som helst.

En ny trend tar av i Kina: Ostte, skriver Di.se og The Economist.Ifølge nettstedene flokker kinesere til Heyteas utsalgssteder for å få tak i det som regnes som den aller mest trendy drikken i landet.Heytea, en tekjede i premiumsegmentet, har tatt de rikeste byene øst i Kina med storm.Ostteen har navnet Naigai cha, og er en blanding av teblader og salt, kremet ost.The Economist skriver at noen mener Heytea kun bruker konseptet for å lokke nye forbrukere til deres utsalgssteder, men Heytea står fast på at deres hovedmål kun er å tilby te av høy kvalitet til forbrukerne.Om ostteen er god, beskrives ikke, men det som er sikkert er at den blir grundig dokumentert på sosiale medier som Instagram."Stuntet" minner på den måten litt om når den amerikanske kaffe- og kafékjeden Starbucks lanserer nyheter.