Nordic Sommelier Championship 2018

Direkte fra kl. 16:00 - Nordisk mesterskap for vinkelnere 2018 på Edderkoppen Scene i samarbeid med foreningens Grand Cru-partner Moestue Grape Selection og Famille Perrin. Kåringen av Nordens beste sommelier annonseres på Edderkoppen Scene kl. 19:00. Sendingen er over.

Det blir masterclass med blant annet flere årganger av Château Beaucastel, og under finalen i nordisk vil tidligere verdensmester for vinkelnere, svenske Andreas Larsson, holde i mikrofonen sammen med president i NVF, Liora Levi.For aller første gang får Norge også besøk av ASI-presidenten (Association de la Sommellerie Internationale, den internasjonale vinkelnerforeningen). Andrés Rosberg vil sitte i dommerpanelet sammen med presidentene fra de andre nordiske landene.Vinneren ble Francesco Marzola, som jobber på Park Hotel Vossevangen.