Meghan brukte elleve ganger mer på klær enn Mette-Marit

Meghan svidde av nærmere fem millioner på klær i fjor. 

Britain's Prince Harry talks to Meghan Markle as they watch a dance performance by Jukebox Collective in the banqueting hall during a visit to Cardiff Castle, Wales, Thursday Jan. 18, 2018. Meghan and Prince Harry are visiting the area. (Ben Birchall/Pool via AP) Ben Birchall

I løpet av fjoråret brukte hertuginne Meghan (37) nærmere fem millioner kroner på anskaffelse av klær, skriver Sunday People, ifølge Se & Hør.Kronprinsesse Mette-Marit (45) brukte derimot «bare» 430.000 kroner på nyanskaffelser i 2018, og motebudsjettet til Meghan i fjor var dermed elleve ganger så stort som vår egen kronprinsesse sitt.Det er ikke så rart hertuginne Meghan troner øverst på listen, da hun er ny i kongelige kretser, og måtte dermed bygge opp representasjonsgarderoben fra grunnen av. I tillegg er Meghan også en av verdens mest fotograferte kvinner.I juli i fjor var hertuginne Meghan i løpet av 24 timer ikledd ulike luksusplagg med en total verdi på 23.000 pund, eller i underkant av 250.000 kroner.