- Øl og sprit er sunt

Nå kan du nyte en øl med god samvittighet, ifølge en undersøkelse.

Kultur

Øl og brennevin kan ha like mange helsemessige fordeler som vin, ifølge en undersøkelse, skriver Daily Mail.Eksperter har tidligere fremhevet vin som en god hjertebeskytter fordi den forhindrer blodpropper og er rik på antioksidanter som støtter opp.En studie med 19.000 deltagere viser ifølge Daily Mail at de som jevnlig konsumerte alkohol, rapporterte mindre dårlig helse enn de som ikke drakk alkohol i det hele tatt - uansett hva de drakk.Fire av ti av de som ikke konsumerte alkohol definerte deres helse som grei, dårlig eller svært dårlig. Derimot følte bare én av fire av de som drakk alkohol - øl, brennevin eller vin - på samme måte.Selv blant de som drakk mye alkohol var forekomsten av rapportert dårlig helse lavere enn de som avsto.

alkohol
vin
øl
brennevin
helse
ernæring
Nyheter
Kultur