Nå kan du få samme garderobe som hertuginnen

Da Kate Middleton giftet seg med prins William ble hun raskt et ettertraktet moteikon. Nå har hertuginnen lagt sin elsk på syv nye merker, som er tilgjengelig for alle og enhver.

Hertuginnen av Cambridge, Catherine, som for de fleste er kjent som Kate Middleton har en garderobe en prinsesse verdig. Det stopper henne likevel ikke fra å handle i “vanlige” butikker, ifølge britiske Daily Mail.Nettstedet skriver at hertuginnen av Cambridge har lagt sin elsk på syv nye designere, og flere av dem får man kjøpt i “vanlige” butikker. Blant hertuginnens nye favoritter finner vi blant annet den franske kleskjeden Sandro, og kjolen hun har på seg i bildet over er derfra. Den koster om lag 260 pund eller ca. 2.800 kroner. Videre inneholder Catherines nye garderobe innslag fra den libanesiske designeren, Elie Saab, som har vært en yndling blant Hollywood-eliten i en årrekke.I tillegg til sko og plagg fra den spanske skoprodusenten Castañer og kleskjeden Massimo Dutti, det svenske H&M-eide motehuset &Other Stories, Dubarry og Ridley London.