<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kan ikke bekrefte flertallet

Nordic Trustee minner om at obligasjonseierne, som har avgitt sine stemmer til Nordic Trustee, kan ombestemme seg helt frem til mandag. 

    Publisert 12. sep. 2019 kl. 21.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 178 ord
    HAR TIL MANDAG: Nordic Trustee minner om at obligasjonseierne fremdeles kan ombestemme seg.  Foto: Foto: Magnus Rørvik Skjølberg

    Den foreløpige oppdatering fra Norwegian og dets rådgivere, DNB Markets og Pareto Securities, opplyser at de foreløpige opptellingene indikerer at Norwegian har støtte fra minst to tredjedeler av obligasjonseierne.

    Dette kan imidlertid ikke tillitsmann Nordic Trustee bekrefte:

    – Her vil vi telle opp stemmer helt frem til mandagens obligasjonseiermøte, tidspunktet for den avgjørende stemmegivningen på Norwegians forslag. Vi har fått inn en del stemmer, men kan ikke opplyse hvor mange eller hva de har stemt da endelig resultat ikke vil foreligge før på mandag, sier direktør for selskapsobligasjoner hos Nordic Trustee, Jørgen Andersen.

    Nordic Trustee er utpekt som koordinator og representant for obligasjonseierne overfor Norwegian, og har blant annet bidratt med å koordinere obligasjonseiernes synspunkter og fremsatt disse gjennom brev til selskapet.

    – Vi kan blant annet ikke opplyse om hva den foreløpige stemmegivningen er fordi obligasjonseierne har rett til å inngi stemme og endre sin stemme helt frem til mandag klokken 13.00, sier Andersen.

    Når det gjelder onsdagens melding fra selskapet om foreløpig opptelling, viser Andersen til selskapet og deres rådgivere, da Nordic Trustee ikke har noen rolle knyttet til denne opptellingen.