Norwegian inngår leverandøravtale med politiet

FORETRUKKEN LEVERANDØR: Norwegian har signert en avtale med politiet for 20 ruter i Norge og Skandinavia.  Foto: Dreamstime

Norwegian har sikret et avtale som foretrukken leverandør for Polities Sikkerhetstjeneste (PST) og Politi- og lensmannsetaten. 

Det melder flyselskapet tirsdag. 

Kontrakten har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse på to år og omfatter norske fleksible billetter på innenriksflyvninger, og i Skandinavia– i alt 20 ruter.  Avtalen gjelder også for flyvninger i Europa. 

- Det er en tillitserklæring at Politiet velger Norwegian. Det tar vi som et tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian i en kommentar. 

Norwegian har hatt en avtale med politiet siden 2016.