SAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina

SAS lemper på reglene for ombooking av flyreiser til Kina som følge av virusutbruddet der.

Publisert 26. jan. 2020 kl. 18.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 85 ord
LEMPER PÅ REGLENE: SAS åpner for ombooking av flyreiser til Kina.  Foto: Magnus Rørvik Skjølberg

– Utenriksdepartementene i hele Skandinavia, Norge, Sverige og Danmark, fraråder reiser til Hubei-provinsen. Nå flyr ikke SAS til den provinsen, men når det gjelder flyginger til og fra Kina, kan man nå booke om kostnadsfritt om man har en reise før 23. februar, sier SAS' informasjonssjef Knut Morten Johansen.

SAS tilbyr enn så lenge ikke gratis avbestillinger, med henvisning til at utenriksdepartementene i de tre skandinaviske landene ikke fraråder reiser til det øvrige Kina, kun til de virusrammede områdene.

– Men vi følger situasjonen nøye, sier Johansen.