<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian: Folk bestiller billetter

«Vi har per i dag solgt over 2/3 av de tilgjengelige setene i mars måned», skriver Norwegian i en melding fredag ettermiddag.

    Publisert 6. mars 2020 kl. 15.05
    Oppdatert 6. mars 2020 klokken 15.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 151 ord
    OPPDATERER: Norwegian-sjef Jacob Schram. Foto: NTB Scanpix

    «Vi har per i dag solgt over 2/3 av de tilgjengelige setene i mars måned. Selv om etterspørselen akkurat nå naturlig nok er preget av usikkerhet opplever vi fremdeles at folk bestiller billetter, særlig for reiser i nær fremtid. Vi jobber nå med å justere ruteprogrammet for at det skal være så godt tilpasset etterspørselen som mulig. Endringer vil bli annonsert så snart de er klare», skriver selskapet.

    Selskapet merker økt oppmerksomhet

    Norwegian-fallet går ikke upåaktet hen noe sted, hvor den siste tids kursbevegelser er på de flestes lepper.

    Dette merker også ledelsen i Norwegian godt.

    «Det er mange som ønsker oppdatert informasjon fra selskapet som følge av markedsuroen, kursutviklingen i Norwegian og andre selskaper som er eksponert mot reiseliv, samt effekter av COVID-19 viruset og tiltak fra myndigheter. Norwegian vil gi informasjon om dette på ordinært vis via Oslo Børs og ber om forståelse for at dette er en situasjon som endrer seg fortløpende.»