<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ingen avklaring fra Norwegian innen fristen

Norwegian hadde gitt en frist til klokken 23.00 for alle obligasjonseiere til å si om de er for eller imot redningsforslaget fra selskapet. Klokken 00.26 har flyselskapet ikke gitt lyd fra seg.

Publisert 30. apr. 2020
Oppdatert 1. mai 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
SKRIKER OM HJELP: Norwegians konsernsjef Jacob Schram har ikke gitt lyd fra seg vedrørende utfallet av obligasjonseiermøtet. Foto: Iván Kverme

Oppdatert klokken 00.26: Norwegian hadde gitt en frist til klokken 23.00 for alle obligasjonseiere til å si om de er for eller imot forslaget fra selskapet. Nærmere en og halv time etter fristen har ikke flyselskapet gitt lyd fra seg.

Etter ytterligere diskusjoner vil Norwegian endre forslaget fremsatt til obligasjonseierne, skriver selskapet i en børsmelding torsdag.

Dagens skjebnemøte, som skulle ha startet klokken 16.00, er dermed utsatt.

For det første vil Norwegian gi obligasjonseierne delvis forkjøpsrett ved en emisjon. Videre vil lock-up-perioden for aksjer mottatt i den foreslåtte konverteringen kortes ned. 

Norwegian vil også gi eiere av den konvertible obligasjonen en konverteringsrett etter foreslått konvertering. 

Videre vil selskapet skjerme inntekter fra salg av slots (landingsrettigheter) på Gatwick, for å sikre obligasjonseierne i NAS07 og NAS08.

Tilbudet som varer til klokken 23.00 torsdag kveld er selskapets endelige tilbud, understreker Norwegian.

Hele meldingen her.