<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian avlyser presentasjon av kvartalstall

Norwegian kommer med tall for første kvartal denne uken, men de blir forenklet.

Publisert 26. mai 2020 kl. 12.15
Oppdatert 26. mai 2020 klokken 12.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
KONSERNSJEF: Jacob Schram i Norwegian. Foto: Iván Kverme

Flyselskapet er inne i turbulente tider. Coronakrisen rammer Norwegian hardt. Den siste tiden har selskapet vært gjennom en stor redningsaksjon for å legge en plan som skal berge selskapet. 

Førstkommende onsdag klokken skulle resultatene for første kvartal kommet, etter at den tidligere ble utsatt fra den opprinnelige datoen 30. april.

Nå varsler selskapet at det heller skal komme med en driftsoppdatering til investorene for første kvartal. Det blir en forenklet rapportering av første kvartal, sier Martine Undeli Bekkelund, investorkontakt i Norwegian, til Finansavisen. Rapporten kommer torsdag klokken 7.

«Dette skyldes effekter av Covid19-utbruddet på rapporterings-prosessen, særlig på grunn av midlertidige permitteringer og fjernarbeid», skriver Norwegian i en børsmelding.

Norwegian legger til at også presentasjonen avlyses på grunn av coronaviruset.

Norwegian-aksjen har steget kraftig tidligere tirsdag. Det skjer etter at flere land har lagt frem planer for å tillate noe turisme igjen.