Avinor venter svært liten høstferietrafikk

De neste to ukene er det høstferie i ulike deler av landet. Men Avinor venter svært få reisende sammenlignet med tidligere år.

HØSTFERIE: Her fra Stavanger lufthavn. Foto: Fredrik Refvem/avinor
Luftfart

– Selv om vi går inn i en periode som normalt sett gir en betydelig økning i antallet passasjerer, ser vi at trafikkøkningen som kom i sommer har stoppet opp, sier direktør for trafikkutvikling Gaute Skallerud Riise i Avinor i en pressemelding.

Høstferien ser ikke ut til å bli noe unntak. På Norges hovedflyplass Oslo lufthavn vil det bli i overkant av 25.000 reisende enkelte dager. Dette er et svært lavt antall sammenlignet med i fjor, da det var over 100.000 reisende på de travleste dagene.

Avinor ber de reisende om å være oppmerksomme på informasjon fra flyselskapet om bruk av munnbind.

nas
SAS NOK
avinor
flytrafikk
høstferie
gaute skallerud riise
Nyheter
Luftfart
Børs