Wizz Air: Vi vil overholde norske regler

Lavprisselskapet Wizz Air mener at selskapet har blitt anklaget for ting som ikke stemmer. Flyselskapet opplyser at de alltid følger gjeldende lover.

RESPEKTERER NORSK MODELL: Wizz Air. Foto: NTB
Luftfart

– Wizz Air følger gjeldende lover og reguleringer i alle land vi opererer i. Det er avgjørende og uunnværlig for vår virksomhet. Vi respekterer den norske arbeidslivsmodellen fullt ut og vil selvsagt overholde det norske regelverket, sier personaldirektør Johan Eidhagen i en pressemelding.

Pressemeldingen kommer etter at flyselskapet har fått kritikk etter uttalelser fra Wizz Air-sjef József Váradi om at Wizz Air «er et flyselskap uten fagforeninger.» Uttalelsen kom da selskapet presenterte sine planer for innenriksruter i Norge.

Onsdag gjorde statsminister Erna Solberg (H) det klart at hun støtter en boikott av selskapet.

(©NTB)

wizz air
tariffavtale
fagforening
erna solberg
Nyheter
Politikk
Luftfart