KjøpLogg inn

Flyr satser på skituristene – lanserer fem nye reisemål

Flyr skal satse hardt på skituristene og lanserer fem nye ruter til alperegionen.

Publisert 30. sep. 2021 kl. 13.04
Oppdatert 30. sep. 2021 klokken 13.06
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 144 ord
VINTER: Flyr skal satse på skidestinasjoner og fly til fem nye destinasjoner på nyåret.  Foto: Selskapet

Så fort beskjeden kom om at Norge åpner opp begynte nordmenn å booke flybilletter som gale. Den nyeste aktøren på det norske nettet, Flyr, vil gjøre seg enda mer attraktiv og skal åpne for flyvninger til fem nye destinasjoner i Europa. 

Fly med Flyr-logoen skal fra 5. januar 2022 lande i Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenoble.

Det medfører at det ferske flyselskapet kan legge til Østerrike, Sveits og Tyskland på rutekartet, i tillegg til reisemålene det allerede har i Frankrike og Italia, med destinasjonene Paris, Nice og Roma. 

Flyr lover at avgangene er lagt opp på dager slik at det blir enkelt å kombinere flere destinasjoner. I tillegg inngår det to kolli innsjekket bagasje på en Smart-billett, der en av dem kan være ski. 

Flyr opplyser også om at det vil komme flere nyheter og nye reisemål i de kommende ukene.