Innhold 20/05

Norges rikeste står klare med pengesekken etter å ha realisert mangfoldige milliarder kroner. 20 sider Jus-spesial - skatter, skurker, skrupler og skjulesteder. Nødhjelp er et verdensomspennende marked der det flyter milliarder av kroner - hvorav noen til norske bedrifter

LederKvinnemasKapital-kommentarenKarita tar ikke poengetNytt på markedetInsideChristian Thommessen tjente 11 millioner uten et spadetak, automatbransjens nyeBlack Jack og Oslo Sporveier inngikk kontrakt med humanitær-verstingNæringslivsreportasjer- En slags husmorKapitals serie om unge talenter i businessVelvære for jomfruerJomfrureiser har funnet sin nisje i reiselivsbransjenNød er millionbutikkØkt aktivitet i alle ledd av nødhjelpsmarkedetDisse vil gi deg pengerNorges rikeste står klare med pengesekkenRundt møtebordet i HÅGKapitals serie om støttespillerne bak konsernsjefeneSkor seg på nødhjelpPengeinnsamlerne i School 4 life/Trustline har ertet på seg svensk politiMøbelmillionæreneInterstil skal bli ledende i Europa på møblerHimmelsk reklameutfordring?Fretex konkurrerer med billigkjedeneSprøtt og lønnsomtClas Ohlson skaper interesse hos kundene ved å tilby uventede produkterJus/skattBåndlagte advokaterStore selskaper knytter til seg "alle" advokatfirmaeneDen lokale melkekuaFull gass på eiendomsskattHalvannen måned igjen!Den nye skattereformen motiverer til tilpasningerFritt frem med BAUregulert selskapsform et ypperlig skjulested for skurkerAdvokater uten grenserMange advokater går for langt i å forsvare sine klienters interesserAsymmetrisk hodebryEndringer i forsikringsavtaleloven gir bransjen tekniske utfordringerPortrettetHerman Friele blir portrettert av Niels Chr. GeelmuydenPersonlig økonomiØremerkede utbyttekroner?Snill dom i Høyesterett om skipsfartsbeskatning og utenlandsinntektRussiske frimerkers morLeilighet i Nice eller vingård i Provençe? Flotte boliger i FrankrikeTeknikk & vitenskapDet burde ikke være mulig å gå på skiVintersportens paradoksInternettseksjonenTjen store penger på dataspill, geografi og internett er en uslåelig kombinasjonpå internett og kan en netthandel annulleres på grunn av feilprising?Jobb & karriereAGR Ability Group skal ha 90 nye ansatte, Trygve Aasland er ny administrerendedirektør i Norman og Kapitals guide til studiesteder i utlandet: University of Wyoming, Laramie, USA