Innhold 04/06

Professorer som skriver fagbøker kan oppnå salgstall og inntekter som mange skjønnlitterære forfattere bare kan drømme om. Et lite tilbakeblikk i anledning 35 år. Eget reisebilag med bl.a. nye reisetrender, kombinert business og pleasure og luksusferier.

LederEt eventyrKapital-kommentarenStrandsonenNytt på markedetInsideRøkke og Fredriksen er meglernes beste venner, de råeste eiendomsprisene i Norge og trikken er blitt en gullgruve for Oslo SporveierNæringslivsreportasjerDyr billigkrigKostbart inntog i Norge for tyske LidlRocker oljebransjenKapitals serie om unge talenter i businessRik på pensumProfessorer har store inntekter på fagbøker - over tidRøkke-luksus, beverpark og gruvesafariHemmelig eiendomsprosjekt i Nordmarkas randsoneDum, dummere, AFP!Staten bruker milliarder på å trekke de eldre ut av arbeidsmarkederMagre GullfiskerNorsk reklamefilm hevder seg sjeldnere og sjeldnere internasajonaltMed øyne for utlandetUtenlandseiendom blir stadig mer attraktivt for liv- og syndikeringsselskapenePersonlig økonomiJa takk - begge delerDen helt nye Jaguar XKFacelift for klassikerMercedes SL i nytt skinnSlik lykkes gründereEkspertenes tips til deg som starter egen bedriftEn frisør og to kirkerDiffuse og antikverte grenser for eiendomsskattKostbart krigsminneFrimerkerDesignperlerFransk luksus: "Mitt skip er lastet med"Kapital 35 ÅrHvitsnipp, hvitsnapp ...En mannsalder med avsløringer og bråkHamskiftetFra forsiktige referater til røff raljeringVæpnet med tallKapitals analytiske avsløringerTele, media & teknologiBenQ pluss SiemensØstlig entusiasme skal sprite opp tysk grundighetPortrettetAxel Camillo Eitzen blir portrettert av Niels Chr. GeelmuydenTeknikk & vitenskapHusker 9.000 bøker ordrett SavantsyndrometInternettseksjonenSlik lurer Nigeriabrev-svindlerne deg, nettmeglerne kaster seg over emisjonsmarkedet og Kapital viser deg hvordan du finner frem på nettet: Hold kontakt med vennerJobb & karriereCermaq-topp Geir Isaksen har tjent fem millioner på kursoppgangen, Per Erik Henriksen har ansatt sin siste kvinne og Kapitals guide til studiesteder i utlandet: University College of DublinINVESTORGUIDEStatoil opp eller ned?AnalytikerkræsjetPlastic fantasticPolimoon tjener godt og prises rimeligB-gjengen på billigsalgSpriket mellom A- og B-aksjer øker og økerEt godt alternativExchange Traded Funds har lave kostnaderSvensk innspurtStockholmsbørsen - høyere oppside og lavere risikoBufferen er borteVær forsiktig med oljeaksjerTrenden mot 400 bekreftesTeknisk analyseANBEFALINGENE TRENDER OM/TILBAKE GJESTESKRIBENTER IT-fokusSvein Therkelsen, Teleplan ASJobbfokusAnne Therese Rygge/Cathrine Greve, Norsk VeiledningsinstituttAksjefokusKim Evjenth, KaupthingMakrofokusJan Andreassen, Terra SecuritiesShippingfokus Nicolai Hansteen, Lorentzen & StemocoPorteføljefokusTorkild Varran, DnB NOR KapitalforvaltningEiendomsfokusStig L. Bech. BA-HR

Nyheter