Innhold 15/2006

Miljøteknologiselskapet Enpro er uten omsetning, har én ansatt og er priset til én milliard kroner. Når sprekker boblen? USBL opptrer som en rå og kynisk kapitalist - med kupping, triksing og sammenblanding av roller Mange er blitt rike på spilleautomater - deriblant noen av Norges rikeste Hvordan kan en traust familiemann fra bygde-Norge la seg svindle for fire millioner kroner?

LederKapital-kommentarenNytt på markedetInsideNæringslivsreportasjerEt godt papirBest fra BergenLurt og rundlurtAutomatkongeneUSBL i fåreklærNi nuller for myeNordmenn gjemmer seg bak forvalterkontoerTotal tørke?Personlig økonomiSkor seg på prisblinde nordmennLeilighet til over 20 mill.Hørt om fastighetsskatt?Runde og dyreLandsbyidyllPortrettetTele, media & teknologiEt NRK på hver knausLast department standingTeknikk & vitenskapKlebrig i hverdagenInternettseksjonenJobb & karriereInvestorguideOcean Rig opp eller ned?Drømmer løfter FCKKjøp på julingSelvkjøpt er velkjøpt?Når E manglerSidelengs med positiv undertoneANBEFALINGENETRENDEROM/TILBAKEGjesteskribenterIT-fokusJobbfokusAksjefokusMakrofokusShippingfokusPorteføljefokusEiendomsfokus
Web-TVStrømhysterietAdvokat Danielsen setter norgesrekord, bergensrederi har store gevinster på små skip og bolig bonanza på TjuvholmenThomas Øybø (45) er ny sjef for Orklas investeringsporteføljeKapitals serie om unge talenter i businessHobbyinvestor svindlet for milioner av internasjonale "aksjemeglere" Norges rikeste tjener gode penger på spilleautomaterBoligbyggelag kuppet leiligheter i borettslag- fortjeneste på 40 mill. kr.Gråmarkedsboblen Enpro prises til én milliardUkjente aktører styrer store deler av gråmarkedetMarkedet for kjøp og salg av reklamebyråerOpptil 50 prosent dyrere klær hjemme enn i utlandetEiendomsfesten fortsetter på Geilo med nye rekordsummerFritidsbolig i utlandet kan bety mer skattFrimerkerNyrenovert i Châteauneuf de GrassePer Fugelli blir portrettert av Niels Chr. GeelmyudenInternett åpner for brudd med gamleTV-tradisjonerNordmenn bak storsatsing innenmarketing support servicesPost-it Notes jubilerer Nettflopp for byggeselskap som skulle revolusjonere bransjen, de nyeste duppedittene og Kapital viser deg hvordan du finner frem på nettet: NettradioKonsulentselskapene kriger om uteksam-inerte siviløkonomer, Matts Johansen(29) har gjort lynkarriere i Tjekkia og Kapitals guide til studiesteder i utlandet: City University, Cass Business School, LondonAnalytikerkræsjetFotballaksjer best uten ballConseptor har hatt et trist børslivKassene renner over - rekordhøyt tilbakekjøpsbeløpEV/EBITDA - nøkkeltall for de forgjeldede og resultatløseTeknisk analyseSvein Terkelsen, Teleplan asAnne-Grete Ellingsen, Gjensidige ForsikringPål Reiulf Olsen, First SecuritiesKnut Anton Mork, HandelsbankenGeir Olafsen, Inge Steensland ASFilip Weintraub, Skagen-fondeneMorten A. Malling, Tschudi & Malling Syndikering AS