Innhold 14/07

Spørsmålet er ikke hvor børsen går neste uke. Spørsmålet er hvor den går de neste årene - og hvor vi kan regne med at det nye gulvet ligger.

LEDERKlakørerKAPITAL-KOMMENTARENOpsjons-virusNytt på markedetINSIDEMå næringsministeren skyte Aker-bjørnen?, Reiten får småpenger sammenlignet med europeiske kolleger og Hafslund skor seg på å sende ut regninger midt i sommerferienPERSONLIG ØKONOMI- Grådig pinligTapte store beløp på Samlerhusets mynterPropagandaflyvningerFrimerkerSjakk mattSlott i Opio (Côte d'Azur) tilsalgsI strid med EØS-avtalen?Skatt: Momsfritak for deler av pressenNÆRINGSLIVSREPORTASJERRundt møtebordet i Innovasjon NorgeKapitals serie om støttespillerne bak konsernsjefene- Norge er på radaren til KinaNå kommer den kinesiske investeringsbølgenStatens fisk banker børsenCermaq har steget 120 prosent siden børsnoteringen for snart to år sidenBare Kilroy klarte eksamenStore utfordringer i ungdomsmarkedet for reiserMcCann har dragetJakten på reklamekundene første halvår 2007TELE, MEDIA & TEKNOLOGIKrigen om sannhetenNettleksikonet Wikipedia er blitt en verbal slagmarkKundene fritt viltDet vrimler av nettbutikker for elektronikk og fotoMobil revolusjonApple definerer mobiltelefonen på nyttPORTRETTETMads Henrik Syversen blir portrettert av Niels Chr. GeelmuydenTEKNIKK & VITENSKAP Homo economicus - en sjelden artVi velger irrasjoneltINTERNETTSEKSJONENLes om utbredelsen, fordelene - og fellene - med eFaktura. Vi har vært på en runde i de nettauksjonene som har spesialisert seg på kunst, antikviteter og samlerobjekter. Les også om det særdeles lønnsomme programvareselskapet GAT-SoftJOBB & KARRIERESå mye mer fikk styrelederne i børsnoterte selskaper i fjor og slik går veien til utenlandsopphold for studenterved BI og NHHIVESTORGUIDEFast opp eller ned?AnalytikerkræsjetBørsen i 300?Hvor trygge er sparepengene på lang sikt?Forvalterne gir gassKjøpsmulighet eller salgsanledning?Salgskanaler i endringBredde, dybde, avkastning eller nettkjenningSorry, det er stengtFondseiernes mareritt- Det har tatt helt av Nordmenn pumper penger inn i utenlandsk eiendomEtt fond - to priserDnB Nor og Postbanken - ulike tvillingerDnB NOR har fått nok bankNår AS Norge går bra, går også DnB NOR braKort i toppenRundevinnerne i Børs-NM tjente på fallEr toppen passert?Teknisk analyseANBEFALINGENETRENDEROM/TILBAKEGJESTESKRIBENTERIT-fokusAnders Brandt, Best ConsultingJobbfokusJenny Homme, VisindiAksjefokusMorten Nystrøm, KaupthingMakrofokusJan Ludvig Andreassen, Terra SecuritiesShippingfokusNicolai Hansteen, Lorentzen & StemocoPorteføljefokusEdward Wendel, DnB NOR KapitalforvaltningEiendomsfokusMorten Kampli, Realkapital Partners

Nyheter