Innhold 18/07

Sjefkontrollørene reiser jorden rundt. Märtha har mer rett om likelønn enn kritikerne tror - og vet. Her er tallene som viser hvor likt det er. Du må legge igjen mye kurtasje for å bli prioritert kunde hos meglerhusene. Men kommer du på kremlisten, får du store fordeler. Råvarer er et av de heteste temaene i finansmarkedet om dagen. Hvordan kan du tjene penger på det?

LederKapital-kommentarenNytt på markedetInsideNæringslivsreportasjerRåvarebooooomFå tak i superprofittenDin egen lykkes smedUt på tur - aldri surSjekker inn hos SASNedtur i nord?Ser gull i eldrebølgenAkk, så dyre gamleSpår Oslo Børs på helsetoppenSjekketriks for reklamebyråerPortrettetPersonlig økonomiEn fredelig plett i Luberon-dalenGoodwill eller arbeidsinntekt?Svenske toppobjekterTeknikk & vitenskapMygg på fremmarsjINTERNETTJobb & karriereInvestorguideMarine Harvest opp eller ned?Bobletendenser i grønne fondAlternativ avkastningÅpnet for DnB NOR og Rune BjerkeHolberg Fondene dilter etter over kjølenSkal gjøre penger på sykdom og fedmeEt fryktelig synBillig aluminium i vekstEkspanderer flåte og bunnlinjeSatset stort - og småttRally eller ras?ANBEFALINGENETRENDEROM/TILBAKEGjesteskribenterIT-fokusJobbfokusAksjefokusMakrofokusShippingfokusPorteføljefokusEiendomsfokus
RåvareboomHeller varmt enn kaldtBåtplasser til 60 millioner, Ap-politiker krever at StatoilHydros nye styreleder tar politiske hensyn, og lånte bort bilen og fikk to årsp-marerittStigende priser og nye muligheterfor mindre investorerBli prioritert kunde hos meglerhuseneKjøp en bedrift og skapdin egen arbeidsplassSjefkontrollørene reiser jorden rundt- på konferanserBM-toppen Claus Sonberg sikter høyt Alpingründer mener Målselv i Tromskan bli ny skihovedstad"Tryggere Hjem" skal gi klingendemynt på KongsvingerEldrebølgen vil kreve enormeinvesteringer i bo- og institusjonstilbudFarmasi- og helseselskapenestrømmer til Oslo BørsSlik vinnes konkurransene om annonsørene Kjetil Try blir portrettert avNiels Chr. GeelmuydenStor eiendom til salgs i det "ekte" ProvenceNår selgeren selv følger med på lassetFrimerkerBlodsugereAnsatte får sparken hvis de bruker Facebook på nettet, men IBMs Morten Strand mener at businessorienterte community-løsninger nå kommer for fullt. Les også om mobil epost og om en litt uvanlig programvare som kan hjelpe deg med å imponere naboenKapital stepper inn som Märthas reddende engel i likelønnsdebatten, Europakommisjonens delegasjon i Oslo søker nye traineer og vi har sjekket markedet for deltidsjobber for studenterAnalytikerkræsjetSkyhøy prising av "miljøvennlige" aksjerStorebrand plukker enere ihedgefond og PEStatoilHydro ble tung i indeksKopierer Odins og Skagens internasjonale suksessSigmafondene utfordrer i nisjenSmåpenger og kraftige kursfall preger hardwareselskapeneHydro frister med høyt utbytteVi flyr høyt med NorwegianTett i teten i femte runde av Børs-NMTeknisk analyse Benedikte Løvdal, OSG NorgeAnne-Grete Ellingsen, GjensidigeKim Evjenth, KaupthingJan L. Andreassen, Terra SecuritiesFinn L. Engelsen jr., Lorentzen & StemocoEdward Wendel, DnB NOR KapitalforvaltningJørgen Haga, Akershus Eiendom