Innhold 07/09

Gjennom Kapital ble det solgt mapper med Nerdrum-litografier for 980 kroner. Nå går de samme mappene for opptil 70.000 kroner.

Damefallet i Aker-systemet bør skremme styregrossister fra å gape over for mye. De risikerer ikke bare å bli latterliggjort, men også å få søksmål mot seg.

MP Pensjon - som forvalter pensjonsmidlene i samvirkets meieri-konsern Tine - har tapt milliarder på hasardiøs aksjegambling.

LederAksjer og kunstKommentarDamefalletNytt på markedetInsideBerge Gerdt Larsen saksøker Staten for kursfall, sesongslutt på fjellet med flere usolgte hytter i alle populære områder, og Widar Salbuvik svir av millionbeløp på lokalt kunstprosjektNæringslivsreportasjer- En prinsipielt viktig sakGråmeglerne fra Kristiansand dras for retten igjenKonkursgevinstenReklameselskap rømmer fra store momskravMilliarder i tapMP Pensjon med hasardiøs gambling på aksjerÅ gjøre gull av gråsteinKremmerskolen:Sop inn penger som vaktmesterHemmelige valgUlik praksis for eierstyring blant norske aksjefondRiders on the StormLastebilkræsj for lønnsommeVolmaxVulkanske krefterBeerenberg lyder bedre mot børsnoteringRir av stormen?Ennå intet mannefall i reklamebransjenProfilenPrinsen av makroMakroøkonom Shakeb Syed lever for faget - og for kongen av popPersonlig økonomiSameie til sjøsProfesjonelle aktører prøver å selge eierandeler i lystbåterNerdrum-kupp i grafikkOver tigangeren for Odd Nerdrum-mappe solgt av Trygve Hegnar på 1970-talletTysk kjempesamlingFrimerkerFamilie med spesielle ønskerBill.mrk. Slott søkerLønn eller næringsinntekt?Skatt: BiinntekterTeknikk og vitenskapHenrettede hekser 50 tusen eller 9 milllionerInternettseksjonenVi har alle hørt om Wikipedia, men Ikkepedia? Les også om hvordan vi bruker ord og bilder i nye formater, blant annet lesebrett og podcast. Flere aktører tilbyr elektronisk ID, BankID utvider bruksområdet til både eiendomsmeglere og fondshandelJobb & KarriereI disse bransjene øker ledigheten mest, Kjell-Ola Kleiven lager sexy innpakninger på kredittopplysninger og sommerjobbmarkedet krymper med krisenInvestorguideYara opp eller ned?AnalytikerkræsjetSunnmørsk grillfestVekst og inntekter hos HexagonSmalhans på utbyttefrontenTo av tre OBX-selskapene dropper utbytteFølg solenREC sitter midt i soløyetBærer eller brister det?Teknisk analyseAnbefalingeneTrenderOm/TilbakeJobbfokusTrond Albert Skjelbred, Nor PRAksjefokusFrederik Lunde, CarnegieMakrofokusBjørn-Roger Wilhelmsen, FirstEnergifokusSandrine Tørstad, StatoilHydroShippingfokusOle-Rikard Hammer, ParetoPorteføljefokusPetter Berge, Northern CapitalEiendomsfokusLars C. Lund, Eiendomshuset Malling & Co

Nyheter