Innhold 09/09

Navnet Hans Haugstad har dukket opp i flere advokatkåringer, men i mediene er han et ubeskrevet blad.

På leid kjøl - i ukjent farvann. Lyder det spennende? Mulighetene er enorme, og finanskrisen gir prutemuligheter.

Stiftelsen Kidlink trikset til seg milliontilskudd fra Norad som den ikke hadde krav på.

Bør du kjøpe REC-aksjen nå?

Bør du kjøpe Telenor-aksjen nå?

LederKommentarInsideProfilenPersonlig økonomi - livsstilNæringslivsreportasjerTeknikk og vitenskapInternettseksjonenJobb & KarriereInvestorguideTeknisk analyseGjester
SkattMarkedsliberalisteneNytt på markedetHerman Frieles båtkjøp kan gi milliontap, billig Balke hos Blomqvist, og Norsk Hydro utvider kontorbygg mens de kutter antall ansatte.En enkel fyr fra HedemarkenAdvokat Hans Haugstad (41) er ener i bank- og finansjusRabattert seilerdrømFinanskrisen gir prispress på båtleie i alle kategorierTownhouse med utsiktLite townhouse tilsalgs i Haut-de-CagnesProvençalsk luksusVilla i Valbonne tilsalgsKrangel unødvendigSkatt: Offentlig skifte for å spare avgiftIkke utgittFrimerkerIngen dans på roserKremmerskolen: De færreste blir rike av å drive som blomsterhandlerBløffet Norad for bistandsmillionerStiftelsen Kidlink trikset til seg statlig milliontilskuddDeloittes dyre blemmerDeloitte gav elendige skatteråd og oversatt tidsfristStaten som ikke ville tjene pengerStaten trives best som passiv eier i selskap med profittsultne kapitalisterTøff kamp om aksjekredittMeglerhusene strammer inn på kredittpraksisenVakker og velsmurt?Reklamekampanjen for OljeNorgeIg NobelprisenForskning som "først får mennesker til å le, og så til å tenke"Kjenner du ikke markedslederne i CMS-markedet? Det vil Idium gjøre noe med. Les også gjesteskribent Arne Krokans meninger om fildeling - og sjekk ut adressene til nettsteder som opererer i konfliktområder over hele kloden.Hydro ber ansatte søke egne jobber, Peter Krogh har gått fra brus til naturlig mineralvann og nedturen har ikke berørt lønnsvinnerne på Wall Street.Seadrill opp eller ned?AnalytikerkræsjetOrganiserte tapAdvarsel: Fagforeninger kan skade børshelsenFortsatt tro på RecFordøyde resultater skaper nye forventningerTa gevinst!30 prosent i Birdstep TechnologyOverbevisende telegigantTelenor-kursen er banket for langt nedRett åt skogen?AnbefalingeneTrenderOM/TILBAKEIT-FokusArne Krokan, NTNUJobbfokusMonika Dypeng, Hermes HeadhuntingAksjefokusAslak Berge, First SecuritiesMakrofokusKnut Anton Mork, HandelsbankenEnergifokusLill Sandvik, First SecuritiesShippingfokusGeir Olafsen, Inge Steenland ASPorteføljefokusFilip Weintraub, Skagen FondeneEiendomsfokusRagnar Eggen, Akershus Eiendom