Innhold 10/09

For hver femmer vi bevilger i u-hjelp, går én krone til nordmenn eller norske virksomheter.

EU tilbyr nesten ti milliarder kroner i støtte til små og mellomstore bedrifter i Norge. Men få viser interesse.

Flere konkrete råd for businesshverdagen - nå om ansvaret som følger konkurs og styreverv.

Frans Widerberg er den største løgneren på denne jord. Etter Peer Gynt, naturligvis.

LederBlå KorsKommentarSkal oljeprisen oppNytt på markedetInsideBilforhandler Birger N. Haug i akutt likviditetsskvis? Omstridt pengeinnsamler skifter beite og Oslo Unge Venstre slåss for eventyrlige lotterimillioner.NæringslivsreportasjerPenger, nei takk!Laber interesse i Norge for EU-milliarderOppdras til å bløffeTelefonselgerne i Norgeshjelpen casher inn på tvilsom penge­innsamlingSøksmålfelleneKonkurs og styreverv betyr ansvarU-sving på bistandNorge er det desidert største mottagerlandet for norsk u-hjelpBrenn prognosemakerneClairvoyante er null verdt, ikke vent til Sankthans med å hive dem på båletBruke sykkelhjelm? Aldri!Nytt forsøk på "umulig" reklame­oppgaveProfilLøgnerenFrans Widerberg (75) skal slutte å malePersonlig økonomi - livsstilTo er bedre enn én!På tide å utvide klokkeskuffenAksjelønnsomtFinanskrisen kan gjøre aksjebasert lønn enda mer populærtAksjeutbytte eller gave?Utdeling til stiftelse under aksjonærenes kontrollGrunn til optimismeFrimerkerStorslott på 1.800 kvmRenessanseslott med forsvarsverk fra 1200-tallet ledig for liebhabereTeknikk og vitenskapØyet og kunstenOm å se et maleriInternettseksjonenLes om det norske selskapet bMenu, som vil gjøre det enklere for mobilbrukere å bruke menysystemet på internett. Vi har også testet et kompakt­kamera som tåler litt ekstra - og sett på hvilke tilleggstjenester fonds- og aksjekunder kan få på nettet.Jobb & KarriereSvenske Per Leidenfelt lærer norske businessfolk å formulere klare og salgbare budskap, Fredrik Thoresen (29) er kåret til Nordens beste analytiker og flere norske bedrifter tilbyr interne utviklingsprogrammer til lederemnerInvestorguideStorebrand opp eller ned?AnalytikerkræsjetSommerfest i fisk?Lakseprisen i væretBli din egen renteforvalter!To renteprosenter er kjedeligMørk skjermUtfordrende for VizrtKaldt på børsen i sommer?Teknisk analyseAnbefalingeneTrenderGjesterJobbfokusMarius Berg, Amesto GroupAksjefokusTeodor Sveen Nilsen, Argo SecuritiesMakrofokusJan L. Andreassen, TerraEnergifokusThina Margrethe Saltvedt, NordeaShippingfokusNicolai Hansteen, Lorentzen & StemocoPorteføljefokusEdward Wendel, DnB NOR KapitalforvaltningEiendomsfokusMorten Kampli, RealKapital Partner

Nyheter