Innhold 16/09

Norges 400 reelt rikeste

Kapital presenterer Norges finansielle adelskalender

De virkelig, virkelig rike

Enorme formuer på 400-listen

Formuene som forsvant

Heftige hovedfunn og nye nøkkeltall

Selve listen og miniprofiler

Alfabetisk liste

LederBobler?KommentarFire nye røde årNytt på markedetInsidePål Caspersen og John Hatleskog saksøkte eiendomsfond etter kjempetap, slik jukser det norske bettingselskapet og guddommelig inntektsøkning for evangelist Svein Magne PedersenNæringslivsreportasjerGranskes av børsenOslo Børs reagerer på Kapital-avsløring om OdimIngen revolusjon i sikteFortsatt rødgrønt flertall sikrer statlig eierskap i StatkraftFamiliefellesskapetGenerasjonsskifte skal sikre fremtiden i SpabogruppenRik på energiUkjente Børre Nordheim-Larsen forteller om industrieventyret NLINy fart i norsk markedsføringNorges Kreative FagskoleStilling: kistevokterDe er betrodd nøkkelen til kapitalismens pengebingerLivsstilDe legendariske bilenes skjebnerHva skjedde med de gamle bilmerkene?Vrakpant redder bilsalgetRibbet internasjonal bilbransjeAlmanakkenSeptember-oktoberDette må du huske de neste 14 dageneTeknikk og vitenskapTunguska-mysterietDet store smellet i SibirPersonlig økonomiSpleis OK?SkattNorsk skipspostFrimerkerInternettseksjonenBlir Blu-ray virkelig den nye standarden som overtar etter DVD? Og når kommer det virkelige gjennombruddet? Vi har testet bilnavigasjon fra Mio - og vært innom det nye Monopol-spillet som foregår over hele verden på Google Maps!Jobb & KarriereAnn-Beth Freuchen (37) går fra sjokolade til potetgull, laber interesse for tre toppstillinger i politiet og møt Kira Wager (38) - en av Norges fremste samtidskunstnereInvestorguideCermaq opp eller ned?AnalytikerkræsjetDen store høstjaktenEmisjonstips for unoterte selskaperPremiefest i kriseårHøyeste oppkjøpspremier på ti årTeknisk analyse80 prosent opp - hva nå?AnbefalingeneTrender