Kapital 01/11

Til tross for bedrede konjunkturer åpnet ikke Ola Nordmann lommeboken for kjøp av særlig mye eiendom i utlandet i 2010. Ikke siden 1990-tallet har aktiviteten vært så laber i dette markedet

Forskerne slår bresjer i de massive dommedagsscenariene forbundet med temperaturøkningen

Apps på mobilen gjør oss til smartere - og mer utro - kunder. Barcode-shoppingen har tatt helt av i USA

Kapital kårer Norges beste analytikere

Leder Skatt som tellerKommentar O-VisjonenNytt på markedetInside Årets verste aksjefond, Økokrim bommet på straffeparagraf og Høegh-familien fikk skattesmell på 120 millioner etter omorganisering i skatteparadisNæringslivsreportasjerSamler eliten i Alpene World Economic Forum- Vi skulle gjerne tatt flere Økokrim etterforsker og oppklarer dramatisk mange færre sakerSiste nytt: Strekkodehandel Smarttelefonene forandrer måten vi handler påAn apple a day ... Smart-telefonene bidrar til å redde livNorgesvenn verdt milliarder Amerikansk våpenlobbyist har skaffet Norge enorme kontrakter i USASnuser på milliarden Kanonår for forhandler- og importørvirksomheten til VW, Audi og Skoda- Gikk inn bakdøren Odd Kalsnes hemmeligholdt nære bånd til Christer TromsdalMaktens trefoldighet Rolleutfordringer for eiere, styret og ledelsenSveaas-skatten Generøs sølvdonasjon fra Christen Sveaas til Bergen by- Dårlig investering Eldre norsk sølv koster minst tre ganger så mye som identisk danskHva er resepten? Tele 2 med YouTube-vinnerAlmanakken Dette må du huske de neste 14 dageneProfil/portrettTelescooperen Analytiker Ole Petter Kjerkreit tilbake i tet etter lang pappapermisjonFrisemaksimering Håkon Gullvåg intervjuet av Niels Chr. GeelmuydenPersonlig økonomiTusen og en kostbar natt Eksotiske MarrakechReklameutgift eller gave? SosiosponsingEiendom utlandMens vi venter på opptur Nordmenn kjøpte færre boliger i utlandet i fjorDe viktigste sparerådene Krymp skatten og avgiftene når du kjøper eiendom i utlandetGull på sølvkysten Praia D'El Rey på Costa de Prata i Portugal byr på rimelig luksus- Vi er på bunnen nå Mange selgere i Spania sitter fortsatt på gjerdetEn trekkfugl vender hjem Selger prakteiendom på Bali og vingård i Sør-AfrikaRealisér alpedrømmen Egen eiendom i Alpene er perfekt for friluftsentusiasterTeknikk og vitenskapDet blir varmere. Good! Den globale oppvarmingen har sine positive siderInternettseksjonenEbokmarkedet er i ferd med å øke eksplosivt, vi skriver mer enn vi snakker sammen og Casio lanserer en ny vridbar modellJobb & KarriereFlere og flere rømmer meglerbordene, eks-stjerneanalytiker Aasulv Tveitereid spår lave renter og oljeprissjokk og er studier ved eliteuniversiteter verdt den høye prisen?InvestorguideSeadrill opp eller ned? AnalytikerkræsjetBlinkskudd på Oslo Børs Kapitals aksjeråd knuste børsenTid for aksjekamp! Børs-NMNorges beste analytikere Kapitals analytikerkåringGammel vinner i ny drakt Oljeanalytiker Oddvar Bjørgan er igjen ubeseiret i Kapitals årlige analytikerrankingIngen svakhetstegn? Teknisk analyseAnbefalingeneOm/tilbakeblikkGjesterIT-Fokus Anders Brandt, IdekapitalJobbfokus Trond Albert Skjelbred, Nor PRAksjefokus Terje Fatnes, SEB EnskildaMakrofokus Knut Anton Mork, HandelsbankenShippingfokus Nicolai Hansteen, Lorentzen & StemocoEnergifokus Per Espen Watle, Pioner KapitalPorteføljefokus Michael Wahren, Man InvestmentsEiendomsfokus Gunnar Selbyg, UNION Norsk Næringsmegling

Nyheter