21.000 påmeldt maraton i Stockholm

Stockholm maraton har avsluttet påmeldingen til neste års maraton.

Foto: Scanpix

- Vi vet at betydelig flere løpere ønsket å være med, men vi vil ikke ta imot flere ettersom vi vil være sikre på at alt skal fungere godt 2. juni, sier Ulf Saletti i arrangørkomiteen til NTB.På Stockholm maraton sine hjemmesider kan man lese at hele 21.000 løpere er påmeldt løpet, og flere enn det får dessverre ikke plass.ASICS Stockholm Marathon la ut påmeldingslister til løpet allerede i juni i år, og siden 23. november har man kunnet følge med på antall påmeldte fortløpene.Ifølge NTB er 13.368 av de påmeldte svensker. Menn dominerer på startlisten, og kun 26 prosent av deltakerne kvinner, melder nyhetsbyrået.Skal du løpe maraton neste år? Få de beste løpetipsene her. NÅ KAN DU FØLGE Hard, Sprek & Sunn på FACEBOOK!