Det gjelder å være der

Se traileren til skifilmen "Being There", hvor blant annet superalpinist Aksel Lund Svindal er blant trekkplastrene.

Foto: Faksimile www.youtube.com

Denne høsten har Field Prouction laget deres åttende skifilm "Being There".Filmen er produsert av Filip Christensen og inkluderer ville skiscener fra blant annet Tom Wallisch, Aleksander Aurdal og superalpinisten Aksel Lund Svindal.I et intervju med FriFlyt kunne Christensen fortelle at responsen på filmen har vært svært positiv.- Folk i alle aldre likte det, de jeg snakka med da. Det ga meg motivasjon til å fortsette med skifilm, sa Christensen til sportsmagasinet.Filmen hadde premiere tidligere i høst - og er du usikker på hva du skal gi til en skientusiast til jul, er det ikke sikker du trenger å lete så mye lenger.Se traileren her: