Få personlig trener i fire måneder!

Har du en hektisk hverdag og føler at du trener litt for lite? HegnarSPREK er på jakt etter to som vil ta noen aktive grep i hverdagen.

Foto: Scanpix

I samarbeid med DRIV Trening gir HegnarSPREK to heldige lesere muligheten til å få en livsstilsendring som vil resultere i en sprekere, sunnere hverdag fylt med aktivitet og moro.Du vil få gratis ukentlig oppfølging og trening med personlig trener, i tillegg til gode tips og råd som går på egentrening og kosthold.Etter fire måneder vil du være i god nok form til å fullføre Sentrumsløpet eller Råskinnet.Er du den vi søker etter?- Jobber du i næringslivet - økonomi, bank eller finans?- Har du en hektisk hverdag og trener (litt for) lite?- Vil du ta sunne grep i hverdagen og forandre livsstil?- Er du bild og utadvendt?- Er du mellom 30-50 år?Slik søker du: Send oss en mail med "SPREK" i emnefeltet - hvor du forteller kort om deg selv, hva du jobber med og hvorfor du vil være med.Legg gjerne med bilde. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet i løpet av en ukes tid.SEND MAIL HER!

Nyheter