Lanserer prisgunstig treningstøy

Denne våren utvider den svenske kleskjeden Gina Tricot sortimentet med fargesprekt treningstøy.

Foto: Gina Tricot

- Vi blir mer og mer aktive. Jenter som driver idrett og trener, ønsker å føle seg fine og det vil vi hjelpe dem med, sier Anna Appelqvist, design- og innkjøpssjef i Gina Tricot.Den nye sportskolleksjonen består av sports-bh, singlet, topper, leggings/tights og shorts i sterke farger og tekniske materialer. Og prisene varierer fra 49 til 299 kroner.Plaggene kan kombineres på mange ulike måter avhengig av hva man skal trene, f.eks. dans, spinning eller løping. Kolleksjonen er fargerik og moderne med mye neon og små detaljer som f.eks. kontrastglidelåser og fôr med forskjellige farger.- Den passer for en motebevisst jente som ikke bare vil være funksjonell, men også trendbevisst og elegant når hun trener, sier Appelqvist.Bli med i HegnarSPREKs konkurranse og du kan vinne et komplett sett treningstøy. DELTA HER!

Nyheter