Melder om verdensmesterføre

Lørdag går Ustedalsfjorden Rundt av stabelen på Geilo. Der meldes det om 60-70 cm snø og verdensmesterføre.

Publisert 13. jan. 2012 kl. 14.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
Illustrasjonsfoto: Scanpix

- For å få ordentlige løyper oppe på fjellet trenger vi mer snø, men her hvor Ustedalsfjorden Rundt går, er det anslagsvis 60-70 centimeter og det er det jeg vil kalle verdensmesterføre, sier daglig leder for Geilo IL, som arrangerer Ustedalsfjorden Rundt , Roger Espeli, til Langrenn.com.Skirennet er årets første renn i Hallingdalskarusellen, og pleier å trekke 120-150 deltakere. Dagen før start har rennet i år 120 påmeldte, men også her er det vanlig med etteranmeldinger frem til startskuddet går.- Det hadde vært gøy å runde 200. Vi tar i mot påmeldinger helt frem til 1 time før start, sier Esplei til nettstedet.Ustedalsfjorden Rundt har fellesstart ved Geilo Skistadion kl. 13.00.Les også: Her kan du gå skirenn i helgen